Powermama 020

Core Restore PowerMama 020

In een klein groepje met veel aandacht voor je core.

Ik wil nu starten!
10 jaar

Ervaring met sportlessen

4 plekken

beschikbaar

1 lestijd

elke week

1000en
strakke cores gingen je voor

Het Core Restore programma biedt jou: 

Powermama 020

Het opbouwen van de core

We bouwen de core op in vaste stappen. De eerste stap is het terugvinden van connectie met de verschillende onderdelen van de core. Dat doen we door de bekkenbodemspieren aan te spannen en te ontspannen in verschillende houdingen en het activeren van de diepe dwarse buikspieren. Daarnaast werken we aan een goede houding zodat de bekkenbodem en het middenrif optimaal kunnen samenwerken. 

Powermama 020

Mobiliteit

 We starten elke training met een mobility flow. Na de zwangerschap is het goed om het hele lijf weer te mobiliseren. Tijdens de zwangerschap is er veel veranderd in het lijf. Sommige spieren rekken uit en de functie vermindert. Daardoor moeten andere spieren harder werken, die raken over-actief. Na de bevalling is dit natuurlijk niet direct weer hersteld. Ook zitten vrouwen dan veel in dezelfde houding: ze voeden de baby, tillen veel en hebben vaak een gespannen nek, schouders en bovenrug.

Powermama 020

Bindweefsel herstel

Je kunt een bevalling vergelijken met een flinke (sport)blessure en het herstel hiervan kost dan ook tijd. Het herstelproces is persoonlijk en afhankelijk van veel verschillende factoren zoals de zwangerschap, bevalling, mentale gesteldheid, borstvoeding, slaap en stress. 

Powermama Programma

Sociaal; we doen het Core Restore programma altijd in groepen van 4

Je volgt het Core Restore programma samen met maximaal drie andere moeders uit de regio. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht maar creëer je ook een netwerk dat zowel leuk als belangrijk kan zijn in de jaren daarna. Wij zien vaak bij dit soort cursussen dat vrouwen nog jaren contact houden met elkaar en een hechte band ontwikkelen.  

Tijd en locatie

Woensdagochtend 10:00 Uithoorn 

Overtuigd? Geef je vandaag nog op voor de nieuwe groepen!

Ja ik wil meedoen!


Wat anderen zeggen over het Core Restore programma:

Dirkje

Dankzij de kennis die ik opdeed tijdens de Core Restore trainingen kon ik 10 weken na de bevalling (keizersnee) weer veilig beginnen met trainen, waardoor ik nu (4,5 maand na mijn bevalling) weer kan CrossFitten. Aanrader dus!
Powermama 020
Julia
Marcellina gaf me weer vertrouwen in mijn lijf en leerde me waar ik op moet letten tijdens het sporten. Ik voelde me een zakje botten toen ik startte bij haar en alles deed ‘s avonds pijn. Na de Core Restore voel ik me zo veel fitter, ik draag met gemak de baby in het autostoeltje of de boodschappen, dankzij een stabielere core. 
Powermama 020
Evelien
Wat ik superfijn vond was dat de nadruk lag op een goede techniek en houding en niet op prestatie of uitputting. Inmiddels ben ik mama van een prachtige zoon en stond ik na 8 weken weer met volle zin bij de Core Restore training ❤ Mijn Core hersteld snel en ik voel wekelijks mijn kracht toenemen en ik zie mijn taille en buikspieren strakker worden.

100% gelicenseerde trainsters

Al onze trainsters zijn compleet gelicenseerd door de Core academy. Je mag als trainer niet zomaar het PowerMama programma draaien, dit is een zeer uitgebreide specialisatie die Personal Trainers kunnen volgen. Al onze trainsters zijn volledig gelicenseerd door Core Academy, daarom weet je dat je goed zit.
Core Academy Licentie

Wat nog meer anderen zeggen over het Core Restore programma:

Powermama 020

Bineke

Na mijn zwangerschap had ik last van diastase (het uit elkaar gaan van de buikspieren tijdens zwangerschap),ik ben zo blij dat ik Core Restore heb gevolgd want nu voelt mijn buik als voor de zwangerschap aan!
Powermama Programma
Bregje
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt. Na mijn zwangerschap had ik flink wat over gewicht en het Core Restore programma hielp mij mijn core weer strak te krijgen, 
Powermama Programma
Stephanie
Na mijn zwangerschap had ik moeite met tillen en alles waarbij ik mij core gebruikte. Het bleek dat mijn buikspieren sterk waren verslapt. Danzij het Core Restore programma kan ik nu alles weer zonder pijn of moeite!