Gratis E-Book: 
Post Partum Herstelprogramma van Core Academy

aangeboden door PowerMama 020

Ook optimaal herstellen na je zwangerschap? Kun jij daar wel wat tips voor gebruiken? Doe jouw voordeel met dit Gratis E-Book over het Post Partum Herstelprogramma! Wil jij meer Persoonlijke begeleiding individueel of in groepsverband? Bekijk dan ons aanbod!


Voordelen E-Book:

  • Betere voorbereiding
  • Sneller herstel
  • Sneller weer fit naar zwangerschap
  • Minder last van hormonen
PowerMama 020 Post Partum herstelprogramma Core Academy
Powermama 020

Christine Douwema 

Deze tips hebben mij geholpen een stuk beter door mijn zwangerschap heen te komen. Daarna besloten het Powermama programma te doen; dat bleek mijn beste besluit ooit!  

Hoi, ik ben Marcellina en kom uit Amstelveen. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het geven van allerlei sportlessen.


Gaandeweg ben ik mij gaan specialiseren in pre- en postnatale trainingen. Dit is ontstaan nadat er deelneemsters uit mijn bootcampklasjes zwanger werden. Ik wilde toen meer leren over hoe ik mijn lessen kon aanpassen om mijne nieuwe doelgroep beter van dienst te kunnen zijn. En wat bleek? Ik vond het meteen interessant en alle tips en tricks hielpen de mama's enorm!


Toen de deelneemsters weer terugkwamen na de bevalling bleek dat ze totaal geen informatie hadden meegekregen wat betreft hun eigen herstel, terwijl dit juist zo belangrijk is.


Dit vond ik erg bijzonder en motiveerde mij om mij verder te specialiseren als PowerMama trainer. Ik vind het enorm motiverend om te ervaren hoe zinvol en effectief het trainen tijdens en na de zwangerschap is voor het herstel van mijn cliënten.


Veel plezier met het lezen van het E-book, dit E-book heeft al meerdere clienten van mij geholpen (nog) fitter door hun zwangerschap heen te komen!

Powermama 020 Trainer Marcellina

- Hoofdtrainster PowerMama 020

Marcellina Covelli

Top E-book!
Echt een top e-book met goede tips tijdens de Post Partum fase. Herstel is belangrijk en trainen vormt hier een belangrijk onderdeel van; dat weet niet iedereen! Ik deed zelf ook mee met het PowerMama vervolgprogramma, dat is echt ideaal voor je herstel want je wordt stap voor stap aan de hand genomen, Thanks Marcellina!
Annette
Handige tips!

Er staan echt bijzonder veel handige tips in dit E-Book, al raadt ik je Persoonlijk het PowerMama vervolgprogramma nog meer aan als je wilt herstellen. Het programma is helemaal gericht op moeders die herstellen van zwangerschap en Marcellina is een specialist die echt veel weet, aanrader als je (nog) sneller wilt herstellen!

Dirkje
Had er ook 15 euro voor betaald!
Wat fijn dit gratis e-book, boordevol tips en handige weetjes voor tijdens de post partum fase. Ik heb nooit geweten dat trainen tijdens en na de zwangerschap zo belangrijk was voor optimaal herstel. Doe er je voordeel mee en als ik nog een tip mag geven: Het PowerMama programma!
Powermama 020
Mies

Core Academy Post Partum Herstelprogramma aangeboden door PowerMama 020

Doe jouw voordeel met alle tips uit dit E-book, nu geheel gratis!
PowerMama 020 Post Partum herstelprogramma Core Academy