Powermama 020

Openingsdeal PowerMama 020

Start met sporten bij de nieuwe PowerMama locatie in Uithoorn!

Ik wil nu starten!
10 jaar

toonaangevend in jouw markt

12 plekken

beschikbaar

2 lestijden

elke week

100+

tevreden mama's gingen je voor

Powermama Trainer Marcellina

PowerMama 020 opent een nieuwe locatie in Uithoorn!

Een nieuwe PowerMama 020 locatie in Uithoorn, dat vraagt om een feestje!

Ter ere van deze nieuwe locatie komen er twee nieuwe PowerMama 020 lessen bij en wel op:


Woensdag van 09:30 - 10:30 (nog slechts 6 plekken beschikbaar)

Donderdag van 20:00 - 21:00 (nog slechts 6 plekken beschikbaar)


Wees er op tijd bij want de plaatsen zijn beperkt! Geef je onderaan de pagina op (of klik op onderstaande knop) , door je gegevens in te vullen dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.


- Marcellina Covelli

Hoofdtrainer Powermama 020

Powermama 020
Mede door PowerMama ben ik door gaan sporten tot ver in mijn derde trimester, iets wat me alleen never nooit was gelukt. Bovendien hebben de lessen - dankzij de professionele maar ook fijne begeleiding! - mij geleerd om “mijn hoofd los te laten” en naar mijn lichaam te luisteren en de juiste houdingen aan te nemen tijdens en na de zwangerschap. Ik zou alle (aanstaande) mama’s die een laatste zetje nodig hebben zeker aanbevelen om de trainingen te volgen!
Chantal

Het PowerMama programma biedt jou: 

Powermama 020

Beweging / Sterker worden

8 weken lang ben je aan het sporten, je wordt sterker, werkt aan je kracht en conditie, balans en coördinatie.


Powermama 020

Gediplomeerde Coaching tijdens je zwangerschap

Je wordt begeleid door een coach die verstand heeft van training tijdens en na de zwangerschap waardoor je met een gerust hart mee kunt doen en weet dat alles veilig en verantwoord is.


Powermama 020

Kennis voor veilig en verantwoord bewegen

Het PowerMama 020 programma is veel meer dan 8 weken sporten: je leert in 8 weken alle CrossFit functional movements plus alle informatie die je nodig hebt voor veilig en verantwoord bewegen tijdens en na de zwangerschap, niet alleen in de box maar ook in het dagelijks leven. Hierbij kun je denken aan tillen en dragen van je kindje, juiste houding bij (op)staan, zitten en liggen, duwen van de kinderwagen, tillen van de boodschappen, noem maar op. Ook zijn ademhaling en ontspanning een belangrijk element, zowel van PMP als van het moederschap.


Powermama Programma

Sociaal; we doen het PowerMama programma altijd in groepen

Je volgt het PowerMama 020 programma samen met andere (aanstaande) moeders uit de regio. Hierdoor creëer je een netwerk dat zowel leuk als belangrijk kan zijn in de jaren daarna. Wij zien vaak bij dit soort cursussen dat vrouwen nog jaren contact houden met elkaar en een hechte band ontwikkelen. Dit past enorm goed bij de community-gedachte achter PowerMama 020. 


Overtuigd? Geef je vandaag nog op voor de nieuwe groepen!

Ja ik wil meedoen!


Wat zeggen anderen over het PowerMama programma:

Kilrae

Dankzij de kennis die ik opdeed tijdens PowerMama trainingen kon ik tot een dag voor de bevalling scaled CrossFitten en kon ik 10 weken na de bevalling (keizersnee) weer veilig beginnen met trainen, waardoor ik nu (4,5 maand na mijn bevalling) weer kan CrossFitten. Aanrader dus!
Powermama 020
Julia
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Josine meebrengt. Ik vond het lastig om te bepalen wat ik na de zwangerschap nou beter wel en niet kon doen aan bewegingen en met welke intensiteit. Josine gaf me weer vertrouwen in mijn lijf en leerde me waar ik op moet letten tijdens het sporten. Ik voelde me een zakje botten toen ik startte bij haar en alles deed ‘s avonds pijn. Na de Powermama-cursus voel ik me zo veel fitter, ik draag met gemak de baby in het autostoeltje of de boodschappen, nu zónder pijn in onderrug of bekken!
Powermama 020
Evelien
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Met name de begeleiding en de ervaring die Josine had spraken me enorm aan. Ik heb in totaal twee programma’s kunnen volgen in mijn zwangerschap, de laatste les was een paar dagen voor mijn bevalling. Ik ben er van overtuigd dat de lessen mij geholpen hebben zowel tijdens als na de zwangerschap. Josine weet enorm goed wat er met een vrouwenlichaam gebeurt in een zwangerschap en hoe je je lijf daarbij zo goed mogelijk kunt bewegen. Wat ik superfijn vond was dat de nadruk lag op een goede techniek en houding en niet op prestatie of uitputting. Inmiddels ben ik mama van een prachtige zoon en stond ik na 8 weken weer met volle zin bij de PowerMama-training ❤ Kortom; ik raad dit alle mama’s aan!

100% gelicenseerde trainsters

Al onze trainsters zijn compleet gelicenseerd door de Core academy. Je mag als trainer niet zomaar het PowerMama programma draaien, dit is een zeer uitgebreide specialisatie die Personal Trainers kunnen volgen. Al onze trainsters zijn volledig gelicenseerd door Core Academy, daarom weet je dat je goed zit.
Core Academy Licentie

Wees er op tijd bij, de nieuwe PowerMama 020 groepen starten op:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik wil meedoen!


Wat nog meer anderen zeggen over het PowerMama programma:

Kilrae

Echt een no brainer, ik ben zo blij dat ik het PowerMama programma heb gevolgd!
Powermama 020
Julia
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt.
Powermama 020
Evelien
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Geen moment spijt gehad!