Over PowerMama 020

Wij zorgen ervoor dat jij optimaal bent voorbereid op jouw zwangerschap.

Missie

Het is ons doel ervoor te zorgen dat jij vóór, tijdens, en ná jouw zwangerschap optimaal fysiek voorbereid ben op de verschillende fasen die je gaat doorlopen.  Wij hebben ervoor gekozen dit in drie programma's te plaatsen omdat elk programma weer een iets andere focus heeft om jou optimaal door jouw zwangerschap te begeleiden en te zorgen voor optimaal herstel. 


Powermama Trainer Marcellina

Even voorstellen: 

Trainer Marcellina Covelli

Hoi, ik ben Marcellina en kom uit Amstelveen. Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring in het geven van allerlei sportlessen.


Gaandeweg ben ik mij gaan specialiseren in pre- en postnatale trainingen. Dit is ontstaan nadat er deelneemsters uit mijn bootcampklasjes zwanger werden. Ik wilde toen meer leren over hoe ik mijn lessen kon aanpassen. En wat bleek? Ik vond het meteen interessant en had een ontzettend leuke doelgroep ontdekt!


Toen de deelneemsters weer terugkwamen na de bevalling bleek dat ze totaal geen informatie hadden meegekregen wat betreft hun eigen herstel. Dit vond ik erg bijzonder en motiveerde mij om met het werk door te gaan. Ik vind het leuk om te ervaren hoe zinvol en effectief het trainen tijdens en na de zwangerschap is.


Tot ziens bij de lessen!

Marcellina Covelli

Wat anderen zeggen over

Powermama 020:

Selma

Marcellina is een hele fijne instructrice die weet wat ze doet, begeleid goed de groep en voelt goed aan wat de groep aan kan. Kortom PowerMama wil je niet missen als zwangeren of net na de bevalling. Echt een aanrader om fit te zijn en te blijven.

Powermama 020
Dirkje
Ik zag echt enorm op tegen het herstel na mijn zwangerschap zeker omdat ik een zware bevalling had gehad. Door de oefeningen die we voor de bevalling hadden gedaan herstelde ik echter verassend snel! Na 6 weken kon ik alweer sporten! Mega bedankt Marcellina! 
Powermama 020
Zoë
Dankzij Marcellina ben ik superfijn door het voor traject, tijdens en natraject gelopen en verliep alles volgens planning! Naast Marcellina wil ik ook even  de andere deelneemsters bedanken, toch fijn met elkaar dingen te kunnen delen!