Powermama 020

Personal Training van PowerMama 020

Na je zwangerschap verder met Personal Training? Dan ben jij bij PowerMama 020 aan het juiste adres!

Ik wil fit worden met Personal Training!
10 jaar

Ervaring in sportlessen

100en

tevreden mama's gingen je voor

Flexibel

elke week trainen wanneer jij wilt

1000en 

Personal Trainingen gegeven

Powermama 020
Mede door PowerMama 020 ben ik door gaan sporten tot ver in mijn derde trimester, iets wat me alleen never nooit was gelukt. Bovendien hebben de lessen - dankzij de professionele maar ook fijne begeleiding! - mij geleerd om “mijn hoofd los te laten” en naar mijn lichaam te luisteren en de juiste houdingen aan te nemen tijdens en na de zwangerschap. Ik zou alle (aanstaande) mama’s die een laatste zetje nodig hebben zeker aanbevelen om de trainingen te volgen en daarna ook Personal Training te nemen bij Marcellina. 
Chantal

Personal Training van PowerMama 020: 

Powermama 020

Wat houdt Personal Training bij PowerMama 020 in?

Personal Training buiten, dichtbij huis en op locatie in Uithoorn waar we beschikking hebben tot meer materiaal. Tijdens deze trainingen wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt en hoe wij jouw doelen gaan bereiken op een zo prettig mogelijke manier. Het is de bedoeling dat je na verloop van tijd zelfstandig aan de slag kunt en mij dus niet meer nodig hebt. Mocht je het niet prettig vinden om bij jou in de buurt buiten te trainen, dan kunnen we natuurlijk ook een andere locatie zoeken.

Powermama Programma

Voor wie?

Personal Training bij PowerMama 020 is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Ook als je nog niet zwanger bent maar gewoon fit wilt worden ben je bij PowerMama 020 aan het juiste adres. Wij leveren altijd maatwerk en kijken per persoon hoe je het beste geholpen kunt worden. Elk lichaam is tenslotte verschillend en elke persoon heeft andere voorkeuren. 

Powermama 020

Wat kun je verwachten?

Personal Training van PowerMama 020:

  • Trainingen die aansluiten op jouw doelen
  • Je voelt je fitter en energieker
  • Je voelt je zowel mentaal als fysiek steeds sterker worden
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • Lekker buiten trainen i.p.v. in een sportschool


Personal Training iets voor jou? Geef je vandaag nog op!

Ja ik wil Personal Training!


Wat zeggen anderen over Personal Training bij PowerMama 020:

Lidie

Nadat ik zwanger was geweest en het PowerMama vervolgprogramma heb gevolgd smaakte het naar meer. Ik ben met Personal Training gestart en ben nu na een jaar fitter dan voor mijn zwangerschap! Marcellina heeft kennis van zaken; aanrader!
Powermama 020
Theresa
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt. Ik vond het lastig om te bepalen wat ik na de zwangerschap nou het beste kon doen en heb toen gekozen voor Personal Training. Die extra persoonlijke aandacht helpt onwijs voor je vorm bij verschillende oefeningen en dus voor het eindresultaat! 
Powermama 020
Maartje
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma wat geweldig was. Daarna stond ik voor de keuze het vervolgprogramma of Persoonlijk begeleid worden met Personal Training, ik koos het tweede en wat een goede keus was dat! Ik ben nu 2 kilo lichter dan voor mn zwangerschap!

100% gelicenseerde trainsters

Al onze trainsters zijn compleet gelicenseerd door de Core academy. Je mag als trainer niet zomaar het PowerMama programma draaien, dit is een zeer uitgebreide specialisatie die Personal Trainers kunnen volgen. Al onze trainsters zijn volledig gelicenseerd door Core Academy, daarom weet je dat je goed zit.
Core Academy Licentie

Wat nog meer anderen zeggen over Personal Training bij Powermama 020:

Zonnen tijdens zwangerschap

Laetitia

Echt een no brainer, ik ben zo blij dat ik ook Personal Training ben gaan volgen bij PowerMama 020. Na een pittige zwangerschap nu fitter dan ooit!
Powermama 020
Julia
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt. De keuze voor Personal training was makkelijk gemaakt!
Evelien
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Daarna wilde ik nog verder met fitness en Personal Training was precies wat ik nodig had!