Powermama 020

Het PowerMama programma

Doe mee met het PowerMama programma van PowerMama 020, ga fit je zwangerschap in en herstel beter!

Ik weet genoeg, ik wil meedoen!

10 jaar

Ervaring in sportlessen

3 locaties

beschikbaar

3 lestijden

elke week

250+

tevreden mama's gingen je voor

Powermama 020
Mede door PowerMama ben ik door gaan sporten tot ver in mijn derde trimester, iets wat me alleen never nooit was gelukt. Bovendien hebben de lessen - dankzij de professionele maar ook fijne begeleiding! - mij geleerd om “mijn hoofd los te laten” en naar mijn lichaam te luisteren en de juiste houdingen aan te nemen tijdens en na de zwangerschap. Ik zou alle (aanstaande) mama’s die een laatste zetje nodig hebben zeker aanbevelen om de trainingen te volgen!
Stephanie

Het PowerMama® programma: 

Powermama 020

Wat houdt het PowerMama® programma in?

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Ook leren we je verantwoord bewegen in het dagelijks leven als moeder, bijvoorbeeld hoe je het beste kunt tillen en dragen en hoe je klachten kunt voorkomen.

Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen.

PowerMama programma

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken.
Dit programma is ook heel waardevol voor vrouwen die al langer geleden bevallen zijn en het sporten nog niet hebben opgepakt of nog klachten hebben aan buik, rug, bekken of bekkenbodem.  

Powermama 020

Beweging / Sterker worden

8 weken lang ben je aan het sporten, je wordt sterker, werkt aan je kracht en conditie, balans en coördinatie.


PowerMama is er voor jou

Gediplomeerde Coaching tijdens je zwangerschap

Je wordt begeleid door een coach die verstand heeft van training tijdens en na de zwangerschap en beschikt over de Core Academy licentie. Hierdoor kun je met een gerust hart meedoen en weet jij dat alles veilig en verantwoord verloopt.


Verantwoord bewegen PowerMama020

Kennis voor veilig en verantwoord bewegen

Het PowerMama® 020 programma is veel meer dan 8 weken sporten: je leert in 8 weken alle informatie die je nodig hebt voor veilig en verantwoord bewegen tijdens en na de zwangerschap maar ook voor in het dagelijks leven. Hierbij kun je denken aan tillen en dragen van je kindje, juiste houding bij (op)staan, zitten en liggen, duwen van de kinderwagen, tillen van de boodschappen, noem maar op. Ook zijn ademhaling en ontspanning een belangrijk element, zowel van PMP als van het moederschap.


PowerMama-voor-mamas

Sociaal; we doen het PowerMama programma altijd in groepen

Je volgt het PowerMama® 020 programma samen met andere (aanstaande) moeders uit de regio. Hierdoor creëer je een netwerk dat zowel leuk als belangrijk kan zijn in de jaren daarna. Wij zien vaak bij dit soort cursussen dat vrouwen nog jaren contact houden met elkaar en een hechte band ontwikkelen. Dit past enorm goed bij de community-gedachte achter PowerMama 020. 


Locaties en tijden


Maandag 19:15 Gemeentehuis van Amstelveen 

Zaterdag 09:30 Beatrixpark Amsterdam

Donderdag 20:00 Uithoorn Amsterdamseweg 15s


Overtuigd? Geef je vandaag nog op!

Ja ik wil meedoen!


Wat zeggen anderen over het PowerMama programma:

Sophie

Dankzij de kennis die ik opdeed tijdens PowerMama trainingen kon ik tot een dag voor de bevalling scaled CrossFitten en kon ik 10 weken na de bevalling (keizersnee) weer veilig beginnen met trainen, waardoor ik nu (4,5 maand na mijn bevalling) weer kan CrossFitten. Aanrader dus!
Powermama 020
Julia
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt. Ik vond het lastig om te bepalen wat ik na de zwangerschap nou beter wel en niet kon doen aan bewegingen en met welke intensiteit. Marcellina gaf me weer vertrouwen in mijn lijf en leerde me waar ik op moet letten tijdens het sporten.
Powermama 020
Evelien
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Met name de begeleiding en de ervaring die Marcellina had spraken me enorm aan. Ik heb in totaal twee programma’s kunnen volgen in mijn zwangerschap, Inmiddels ben ik mama van een prachtige zoon en stond ik na 8 weken weer met volle zin bij de PowerMama-training ❤ Kortom; ik raad dit alle mama’s aan!
Gecertificeerde Trainsters PowerMama020

100% gelicenseerde trainsters

Al onze trainsters zijn compleet gelicenseerd door de Core Academy. Je mag als trainer niet zomaar het PowerMama programma draaien, dit is een zeer uitgebreide specialisatie die Personal Trainers kunnen volgen. Al onze trainsters zijn volledig gelicenseerd door Core Academy, daarom weet je dat je goed zit.

Wat nog meer anderen zeggen over het PowerMama programma:

Zonnen tijdens zwangerschap

Christine

Echt een no brainer, ik ben zo blij dat ik het PowerMama programma heb gevolgd!
Powermama 020
Stephanie
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt.
Betty
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Geen moment spijt gehad!