Powermama 020

Het PowerMama vervolgprogramma

Doe mee met het PowerMama vervolgprogramma van PowerMama 020!

Ik weet genoeg, ik wil meedoen!
10 jaar

Ervaring in sportlessen

2 locaties

beschikbaar

2 lestijden

elke week

1000en
lessen gegeven
Powermama 020
Mede door PowerMama ben ik door gaan sporten tot ver in mijn derde trimester, iets wat me alleen never nooit was gelukt. Bovendien hebben de lessen - dankzij de professionele maar ook fijne begeleiding! - mij geleerd om “mijn hoofd los te laten” en naar mijn lichaam te luisteren en de juiste houdingen aan te nemen tijdens en na de zwangerschap. Ik zou alle (aanstaande) mama’s die een laatste zetje nodig hebben zeker aanbevelen om de trainingen te volgen!
Stephanie

Het PowerMama® vervolgprogramma: 

Powermama 020

Wat houdt PowerMama® vervolgprogramma in?

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen net zoals met het gewone programma. Maar deze trainingen zullen fysiek uitdagender zijn. We gaan zwaarder trainen, de oefeningen worden moeilijker en we gaan rustig aan beginnen met springen. 

Powermama Programma

Voor wie?

Het PowerMama® vervolg programma is voor vrouwen die

bevallen zijn en al eerder mee hebben gedaan aan het reguliere PowerMama Programma en klaar zijn voor de volgende stap.  

Powermama 020

Beweging / Sterker worden

8 weken lang ben je aan het sporten, je wordt sterker, werkt aan je kracht en conditie, balans en coördinatie.

Powermama 020

Gediplomeerde Coaching tijdens je zwangerschap

Je wordt begeleid door een coach die verstand heeft van training tijdens en na de zwangerschap waardoor je met een gerust hart mee kunt doen en weet dat alles veilig en verantwoord is.


Powermama Programma

Sociaal; we doen het PowerMama vervolgprogramma altijd in groepen

Je volgt ook het PowerMama® 020 vervolgprogramma samen met andere (aanstaande) moeders uit de regio. Hierdoor creëer je een netwerk dat zowel leuk als belangrijk kan zijn in de jaren daarna. Wij zien vaak bij dit soort cursussen dat vrouwen nog jaren contact houden met elkaar en een hechte band ontwikkelen. Dit past enorm goed bij de community-gedachte achter PowerMama 020. 

Tijden en locaties

Maandag 20:00 Gemeentehuis van Amstelveen 

Dinsdag 20:00 Beatrixpark Amsterdam

Overtuigd? Geef je vandaag nog op!

Ja ik wil meedoen!


Wat anderen zeggen over het PowerMama vervolgprogramma:

Laetitia

Dankzij de kennis die ik opdeed tijdens PowerMama trainingen kon ik tot een dag voor de bevalling scaled CrossFitten en kon ik 10 weken na de bevalling (keizersnee) weer veilig beginnen met trainen, waardoor ik nu (4,5 maand na mijn bevalling) weer kan CrossFitten. Aanrader dus!
Powermama 020
Julia
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt. Ik vond het lastig om te bepalen wat ik na de zwangerschap nou beter wel en niet kon doen aan bewegingen en met welke intensiteit. Marcellina gaf me weer vertrouwen in mijn lijf en leerde me waar ik op moet letten tijdens het sporten.
Powermama 020
Evelien
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Met name de begeleiding en de ervaring die Marcellina had spraken me enorm aan. Ik heb in totaal twee programma’s kunnen volgen in mijn zwangerschap, Inmiddels ben ik mama van een prachtige zoon en stond ik na 8 weken weer met volle zin bij de PowerMama-training ❤ Kortom; ik raad dit alle mama’s aan!

100% gelicenseerde trainsters

Al onze trainsters zijn compleet gelicenseerd door de Core academy. Je mag als trainer niet zomaar het PowerMama programma draaien, dit is een zeer uitgebreide specialisatie die Personal Trainers kunnen volgen. Al onze trainsters zijn volledig gelicenseerd door Core Academy, daarom weet je dat je goed zit.
Core Academy Licentie

Wat nog meer anderen zeggen over het PowerMama vervolgprogramma:

Zonnen tijdens zwangerschap

Dirkje

Echt een no brainer, ik ben zo blij dat ik het PowerMama programma heb gevolgd!
Iris
Superfijne trainingen, heel erg blij met alle kennis en ervaring die Marcellina meebrengt.
Bertine
Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag blijven sporten. Door een vriendin werd ik getipt over het PowerMama programma. Geen moment spijt gehad!