Lijnen tijdens zwangerschap

Wij kunnen hier kort en krachtig over zijn: lijnen tijdens je zwangerschap is niet goed voor je baby. Wanneer jij namelijk je eigen vetreserves moet aanspreken om de baby te voeden, dan komen daarbij schadelijke stoffen vrij die in het vetweefsel zijn opgeslagen. Deze stoffen komen vervolgens terecht in je bloedbaan en via jouw bloed komen ze ook bij de baby terecht.

Op deze manier heb je kans dat je kindje niet goed genoeg groeit en dat hij zich bovendien neurologisch minder goed ontwikkelt. Wanneer je vindt dat je te veel aankomt tijdens je zwangerschap, let dan goed op wat je binnenkrijgt en wat je aan beweging hebt. Twijfel je over je gewicht ? Bekijk dan de pagina over gewicht tijdens de zwangerschap.

Als je traint met PowerMama 020 hoef jij je daar in elk geval geen zorgen over te maken, dan zorgen wij dat je genoeg beweegt waardoor je op het juiste gewicht bent en na de zwangerschap zo snel mogelijk hersteld.

Als je echt al denkt over lijnen of afvallen tijdens de zwangerschap kun je dat vergeten. Je kunt echt het beste pas beginnen als je bent gestopt met het geven van borstvoeding. Ook voor herstel en lijnen na zwangerschap ben je bij PowerMama 020 aan het juiste adres! 

Reactie plaatsen